ONZE OPLOSSING

DDC OS Europe, een toonaangevende dataverwerker

Bedrijven ontvangen gegevens uit een groot aantal bronnen en in diverse vormen. Of de informatie nu moet worden vastgelegd vanuit papier, afbeeldingen, online bronnen, e-mail of direct binnen uw systeem, DDC OS Europe heeft de oplossing.

Het handmatig invoeren van gegevens is een arbeidsintensief proces en bedrijven besteden vaak kostbare tijd aan het verwerken, bewerken en beheren van die gegevens. Het verwerken van de gegevens is vaak niet de primaire taak van uw medewerkers en, omdat ze vaak niet de tijd hebben voor het uitvoeren van deze cruciale taken, blijft het potentieel van uw data vaak onbenut. Onze services bieden onshore- en offshore oplossingen voor klanten die hun data voor hen willen laten werken.

 

Data Capture, een oplossing om uw data vast te leggen

Voor het vastleggen van uw data maken wij gebruik van OMR-, OCR- en ICR-technologieën. Waar de mogelijkheden van onze technologische oplossingen stoppen gaan onze professionele data-entry operators in Europa, Bosnië en de Filipijnen verder. Binnen The DDC Group hebben wij de middelen en de mensen om uw data vast te leggen in verschillende talen.

Onze unieke vaardigheid om juist die passende hybride mix te maken van software oplossingen, gecombineerd met onshore en offshore dataverwerking, zorgt ervoor dat wij onze klanten kunnen laten profiteren van een passende, kostenefficiënte oplossingen met een snelle doorlooptijd. Al onze processen worden aangevuld met strenge kwaliteitscontroles om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Voordelen


 • Flexibiliteit
  Het uitbesteden van het verwerken van uw gegevens helpt u bij het afhandelen van pieken en dalen van workloads. Wij passen de planning aan waar uw datastroom fluctueert. Onze oplossingen zijn daardoor geschikt voor projecten die continu veranderen.

 • Kennis
  Wij beschikken over hooggeschoold en goed opgeleid personeel die in verschillende talen kunnen werken. In meer dan 30 jaar ervaring, hebben we een intuïtief personeelsbestand ontwikkeld die de behoeften van ieder individueel project kan ondersteunen.

 • Kostenbesparingen
  Wij hebben een keuze uit verschillende productielocaties om te voldoen aan de benodigde vaardigheden en/of uw budget. Door dit soort kostenbesparingen, kunnen onze klanten elders in de organisatie investeren, waardoor de groei verder gestimuleerd wordt.

 • Focus
  Door ervoor te zorgen dat werknemers op een snelle manier toegang hebben tot de juiste informatie, kunt u zich concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Uw personeel zal dus efficiënter werken en zich concentreren op de waarde vermeerderende taken.

 • Snelheid
  Een versnelde en gestroomlijnde verwerking van gegevens voor uzelf en uw medewerkers geeft u meer tijd om u te concentreren op belangrijkere taken. Door de kortere doorlooptijd van informatievoorziening vergroot u tevens uw klant tevredenheid.

Neem nu contact met ons op als u meer informatie wilt over onze
Gegevensverwerking

CONTACT